Om Bergdalen

Bergdalen var en gang i tiden skole for barna på Kosterøyene. I dag er det et samlingspunkt for både store og små. Rundt om på øya finnes flotte tur- og mosjonsveier. Stranden og svabergene inviterer til en forfriskende dukkert og ved brygga kan du fange krabber og studere fiskelivet på nært hold.

Bergdalen ligger på Sydkoster og er et moderne anlegg med fine hytter og leiligheter i et fantastisk miljø med nærhet til øyas butikker og postkontor. Hit kommer du med den vanlige skjærgårdsfergen, cirka 30 minutter fra Strømstad, sommer som vinter. Fra Ekenäs brygge er det 1800 meter til pensjonatet. Om du ikke ønsker å gå på de nesten bilfrie veiene kan du leie en sykkel. Cykeluthyrning finns vid Ekenäs brygga.

Kosterøyene består av hundre holmer og skjær. De største er Syd- og Nordkoster, en av de øygruppene i Nord-Europa som har flest soltimer. Her opplever du det magiske kosterlyset, skyggefulle løvlunder, vakre orkidéenger, samt sandstrender og solvarme klipper. På Bergdalen finner du en kreativ plass langt fra hverdagens mas. Nyt personlig service og omtanke under ditt besøk hos oss her på Koster og Bergdalen.